Invitatie la preselectia regională FameLab 2013 de la Măgurele

Institutul de Ştiinte Spaţiale (ISS) vă invită la preselecţia pentru competiţia internaţională FameLab de comunicare a ştiinţei, eveniment organizat în premieră pe Platforma de Fizică de la Măgurele. La preselecţie sunt aşteptaţi tineri între 18 si 35 de ani care doresc să-şi împărtăşească pasiunea pentru ştiinţă şi tehnologie cu un public mai larg şi tind/urmăresc să-şi dezvolte abilităţile de comunicare.

Înscrierile se pot face până la data de 28 martie 2013, iar preselecţia are loc vineri, 29 martie 2013, la orele 10:00, în Sala Studio ISS din clădirea IFA.
Organizatorii evenimentului sunt Institutul de Ştiinţe Spaţiale si Facultatea de Fizică a Universitatii din Bucureşti, cu sprijinul British Council.
Concurenţii clasaţi pe primele trei poziţii vor primi premii din partea National Geographic, câte un abonament la Biblioteca British Council şi vor participa la un stagiu obligatoriu de pregătire în domeniul comunicării ştiinţei care va fi susţinut de către o echipă formată din experţi din Marea Britanie şi România.. continue reading->

This post is also available in: Romanian