Dezvoltatorii de software de la CERN se întâlnesc în Septembrie

Credit imagine: CERN/Maximilien Brice
Credit imagine: CERN/Maximilien Brice

Sute de dezvoltatori de software care lucrează la diferite proiecte la CERN vor avea ocazia să se întâlnească între ei la prima ediţie a Forumului Developers@CERN, care va avea loc pe 28 și 29 septembrie, în Amfiteatrul IT și la Centrul de Training.

Nou înfiinţatul Forum al Dezvoltatorilor de la CERN este organizat de câţiva dezvoltatori din departamentul IT, împreună cu alţi colegii din departamentele GS (General Infrastructure) și EN (Engineering Department) și cel mai probabil, va avea loc de câteva ori pe an pentru a menține comunitatea conectată. Tema acestui prim eveniment va fi „Calitatea software-ului”, cu accent pe tehnici de testare și fiabilitate, acesta fiind un subiect de interes pentru toți dezvoltatorii, indiferent de domeniile lor specifice de activitate.

Programul evenimentului va include prezentări și workshop-uri, cu scopul de a aduce toţi dezvoltatorii de software de la CERN împreună pentru a discuta probleme comune şi pentru a face schimb de cele mai bune practici și soluții.
Oricine este interesat să înscrie o prezentare sau un subiect pentru un workshop poate găsi mai multe informații aici.

Oricine este interesat să contribuie sau doar să participe ca membru al audienţei poate găsi mai multe informații pe website-ul dedicat evenimentului sau poate trimite un e-mail organizatorilor la adresa developers-forum-organizers [@] cern [.] ch

This post is also available in: Engleză