FameLab 2013: Preselecţia de la Măgurele

Vrei sa devii un bun comunicator în fizică? Vino alături de noua generaţie de prezentatori în domeniul ştiinţei!

FameLab International este o competiţie internaţională de comunicare a ştiinţei organizată de British Council în asociere cu The Times Cheltenham Science Festival din Marea Britanie, în peste 24 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Asia, Africa de Sud şi SUA.

 

Dacă ai între 18 si 35 de ani, visezi să-ţi împărtăşeşti pasiunea pentru ştiinţă si tehnologie cu un public mai larg şi îţi doreşti să-ţi dezvolti abilităţile de comunicare, participă la a VI-a ediţie a competiţiei Famelab România!

Fiecare participant va avea la dispoziţie trei minute pentru a prezenta la alegere o temă legată de ştiinţele naturii, fizică, matematică, tehnologie sau medicină, fără sa folosească Power Point-ul sau alte prezentări electronice şi cu un aport limitat al recuzitei. Prezentarea trebuie să fie distractivă, originală, sa aibă rigurozitate ştiinţifică şi să atragă atenţia publicului neavizat.

În acest an Famelab România organizează pentru prima dată preselecţie pe Platforma de Fizică de la Măgurele. Ti-am câstigat deja interesul în a participa si tu la acestă ediţie? Înscrierile se fac până la data de 28 martie 2013. Preselectia are loc vineri, 29 martie 2013, la orele 10:00, în Sala Studio a Institutului de Ştiinţe Spaţiale din clădirea IFA, etajul 2, Str. Atomiştilor. Organizatorii evenimentului sunt Institutul de Stiinţe Spaţiale şi Facultatea de Fizica – Universitatea Bucureşti, cu sprijinul British Council Bucureşti.

Persoana de contact este Gina Isar <gina.isar@spacescience.ro>, doctor fizician la Institutul de Stiinţe Spaţiale.

Cunoaşte-i pe finaliştii FameLab România 2012! Unul dintre ei am fost şi eu, iar urmatorul poti fi chiar tu! Ce-ţi poate oferi Finala FameLab 2013? Poţi afla aici.

Fişa de înregistrare pentru preselecţia de la Măgurele poate fi găsită aici. (Formular înscriere preselecţii 2013 ISS, Regulamentul FameLab 2013, Ghidul concurentului)

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la cerere de la persoana de contact.

Vă aşteptam cu drag într-un număr cât mai mare!

 

 

This post is also available in: Engleză